طرح‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی‌آباد در زمینه خدمات شهری در شورای اسلامی شهر و کمیسیون‌ها و واحدهای تخصصی بررسی و اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از حاجی‌آباد، صبح امروز نشست شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر با رئیس و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی‌آباد برگزار شد.

در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی‌آباد با بیان ضرورت بهره‌گیری از توان علمی و تخصصی جوانان در عرصه‌های مختلف گفت: جوانان و به‌ویژه دانشجویان از ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای برخوردارند و می‌توانند در حوزه‌های متفاوت نقش‌آفرین باشند.

محمد حیدری نارمندی افزود: می‌طلبد که مدیران از این ظرفیت‌ها بهره گیرند، هم فرماندار و هم شورای اسلامی شهر و شهردار حاجی‌آباد با استقبال از این ظرفیت بر استفاده از توانمندی دانشجویان در ارتقای خدمت به مردم تأکید دارند و باید قدردان این دیدگاه‌ها بود.

علیرضا حسن‌زاده شهردار حاجی‌آباد هم در این نشست با استقبال از همراهی و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با شهرداری، توضیحاتی درباره تعامل دانشگاه با مدیران حوزه شهری ارائه کرد.

حاضران نیز در این گردهمایی نظر خود را بیان کردند و مقرر شد در بخش سیما و منظر شهری، دانشجویان بر اساس معیارهای اعلام‌شده، طرح‌های خود را تنظیم و تدوین کنند تا این طرح‌ها در شورای اسلامی شهر و کمیسیون‌ها و واحدهای تخصصی بررسی و پس از تأیید، زمینه اجرایی شدن آن فراهم شود.

به گزارش آنا، این اقدام گام عملی شهرداری در استفاده از توانمندی دانشجویان بومی، دریافت ایده‌ها و خلاقیت جوانان در بهبود خدمات شهری محسوب می‌شود.

اجرای طرح‌های دانشجویی دانشگاه آزاد حاجی‌آباد در زمینه خدمات شهری