شهدای مدافع حرم نماد مقاومت و ایثار هستند

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد شهرستان حاجی‌آباد گفت: شهدا سند جاودانگی‌شان را با نوشیدن شهد شهادت امضا کردند و امروز نامشان در تاریخ کشور می‌‌درخشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از حاجی آباد، محمد حیدری‌نارمندی عصر دیروز در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم عبدالحمید سالاری گفت: شهدای مدافع حرم نماد مقاومت و ایثار و الگوهای شجاعت و مردانگی هستند.

وی افزود: به فرمایش مقام معظم رهبری این‌ها غیرت و تعصّب دفاع از حریم اهل‌بیت علیهم‌السلام را دارند. به وجود شهیدان و خانواده معظم آنان افتخار می‌کنیم و امنیت و آرامش خود را مدیون شهدا هستیم.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد شهرستان حاجی‌آباد اظهار کرد: شهید عبدالحمید سالاری خصوصیات اخلاقی منحصربه‌فردی داشت، انسانی مردم‌دار و علاقه‌مند به فعالیت‌های اجتماعی و مقید به دین مبین اسلام بود.

در این مراسم پدر شهید عبدالحمید سالاری از مدیران دانشگاه آزاد تشکر و قدردانی کرد