در همایش آسیب های اجتماعی شهرستان حاجی آباد مطرح شد :
آسیب های اجتماعی مانع اصلی رشد و توسعه جامعه است

به گزارش خبرنگار آنا ،همایش آسیب های اجتماعی در شهرستان حاجی آباد با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد،کارشناسان بهزیستی برگزار شد در این همایش که بصورت پرسش و پاسخ برگزار گردید در خصوص آسیب های اجتماعی و علل و عوامل ایجاد کننده آسیب ها و راههای مقابله با آن مطالبی بیان شد .
حجت الاسلام ابراهیمی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان حاجی آباد در این همایش گفت :عوامل فردی ،اجتماعی ،روانی واجتماعی در پیدایش آسیب ها اثرگذار هستند که برای مقابله با آنها و کاهش آثار منفی علاوه بر فرد ومحیط ،نهادهای اجتماعی بسان یک زنجیره و شبکه هدفمند عمل نمایند .
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان حاجی آباد در ادامه افزود:اسلام به پیشگیری جرم بیش از اصلاح مجرم اهتمام دارد لذا به عوامل بوجود آورنده و زمینه های گناه و جرم توجه ویژه داشته و برای مقابله با آن چاره سازی کرده است .
وی انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر را یک ضرورت دانست و یاد آور شد :احیای امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همگانی است که با ترویج آن آسیب های اجتماعی به حداقل خواهد رسید.
دکتر محمد حیدری نارمندی در این همایش ،طلاق را به عنوان آسیب اجتماعی که بنیان خانواده را هدف قرار داده ،معرفی کرد و گفت :طلاق  از آسيب هاي اجتماعي است كه در چند دهه ي اخير در اكثر كشورهاي جهان رشد روزافزوني داشته است. و کشور ما هم از آن مستثنی نیست.فراموش نكنيم كه طلاق يك فاجعه است امّا اگر تنها راه حل موجود باشد وظيفه داريم اثرات مخرب آنرا به حداقل برسانيم. كودكان قربانيان بلافصل طلاق والدين خويشند. اگر نتوانستيم فضاي مطلوب و شادي بخش خانوادگي را برايشان فراهم كنيم دست كم بايد بياموزيم كه چگونه آنها را از صدمات ناشي از طلاق تا حد امكان در امان داريم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد افزود:طلاق مي تواند چنان تجربه ي دردناكي باشد كه بسياري از والدين پاسخگويي به نيازهاي كودكان خود را درست در زماني كه خودشان به حمايت هيجاني و توجّه بيشتري نياز دارند، دشوار مي يابند. براي كمك به بچّه هايتان در سازگاري با طلاق، بايد ياد بگيريد كه احساسات خودتان و شرايط جديد را اداره كنيد.
طلاق يك رويداد منحصر به فرد نيست، بلكه فرايندي است كه در جنبه هاي مختلف آن در طول زمان آشكار مي گردد و اين مستلزم يك رشته تغييرات و سازمان يابيهاي مجدّد خانواده مي باشد كه ممكن است چند سال طول بكشد. با رويدادها و هيجانهايي كه به همراه اين تغييرات پديد مي آيند، نمي توان يك شبه برخورد كرد. سازگاري يافتن براي هر يك از اعضاء خانواده مستلزم زمان است.
دکتر حیدری در پاسخ به سوالی در خصوص نتایج مثبت و منفی طلاق اظهار کرد:تمام و احتمالاً بسياري از طلاق گرفتن ها راحت و آسان نيست. تعداد اندكي از طلاق ها به رشد متقابل تمام افراد درگير مي انجامد. طلاقي كه به طور دوجانبه انتخاب شود و همزمان با رشد زندگي دو طرف به وقوع بپيوندد و به دلايل يكسان به آزادي بيشتر جهت رشد تمام افراد بيانجامد «طلاق بر حق» است.البته نباید فراموش کرد که بیشتر طلاقها بحق نیست و اثرات و تبعات خوشایندی ندارد .
وی در پایان با اشاره به ضرورت کاهش آسیب‌ها ی اجتماعی خاطرنشان ساخت:آسیب های اجتماعی زمانی پدید می آیند که از هنجارهای مقبول تخلف صورت گیرد به عبارت روشنتر آسیب‌های اجتماعی محصول عدم پایبندی به هنجارهاست .لذا معتقدم آسیب های اجتماعی مانع اصلی رشد و توسعه جامعه است .
در این همایش شرکت کنندگان  سوالات خود را پیرامون علل و عوامل ایجاد کننده آسیب های اجتماعی منجمله طلاق،اعتیاد،خودکشی ،قتل و سرقت  و راههای مقابله با آن مطرح و کارشناسان به سوالات آنان پاسخ دادند