برگزاری نمایشگاه کتاب و پوستر  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد
به گزارش خبرنگار آنا ، محمد حیدری نارمندی در خصوص برگزاری این نمایشگاه گفت : برگزاری نمایشگاه کتاب به عنوان فعالیتی فرهنگی همواره مورد استقبال جوانان علی الخصوص دانشجویان قرار گرفته است .قطعا این اتفاق در رشد و تعالی جامعه بسیار اثر گذار است .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد در ادامه افزود :برگزاری نمایشگاه کتاب علاوه بر ارتقای سطح آگاهی جامعه موجب افزایش سرانه مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی می شود. تردیدی نیست سرانه مطالعه در کشور در سطح مطلوبی نیست و گسترش فضای مجازی نیزبر این موضوع تاثیر گذاشته است .
حیدری نارمندی اظهار کرد : در این نمایشگاه کتب با موضوعات علمی ، فرهنگی ، مذهبی عرضه شده است و برای دانشجویان تخفیف ویژه در نظر گرفته می شود. همچنین نمایشگاه پوستر با هدف آشنایی دانشجویان و بازدید کنندگان با ارزش های انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و یاد آوری خاطرات ایام الله هجری قمری و شمسی است .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد گفت : نمایشگاه کتاب و پوستر ازهمزمان با هفته پژوهش (24تا30آذر ) دایر و دانشجویان و اساتید می توانند از آن بازدید نمایند