در نشست نمایندگان تشکل های دانشجویی با فرماندار و مسئولین  حاجی آباد مطرح شد :
دانشجویان حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمانهای حضرت امام راحل (ره)بوده و هستند
همزمان با سالروز دانشجو ، نشست تشکلهای دانشجویی ، فرهنگی ، علمی و پژوهشی با فرماندار، جمعی از مسئولین محلی و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان حاجی آباد به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد این شهرستان  برگزار شد . نمایندگان دانشجویی با طرح دیدگاهها و دغدغه های خود پیرامون :آسیب های اجتماعی همچون اعتیادبه مواد مخدر سنتی و صنعتی ، بیکاری جوانان بخصوص جوانان تحصیلکرده ، گرانفروشی و مشکلات معیشتی و اقتصادی ، لزوم ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخشهای کشاورزی و دامی ، جلوگیری از خام فروشی معادن و منابع زیر زمینی ، افزایش مددجویان سازمانهای حمایتی و لزوم رونق اشتغال و بهبود درآمد مردم ، عدم ارتباط دستگاههای اجرایی با مراکز علمی و دانشگاهی ، عدم تکمیل ساختمان دانشگاه پیام نور و پروژه های علمی دانشگاهها ، ضعف مدیریت شهری و عقب ماندگی های عمرانی و زیر ساختی نظرات خود را ارائه کردند . حمید جهانگیری فرماندار حاجی آباد با تبریک روز دانشجو و قدردانی از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد که زمینه برگزاری این نشست را فراهم کردند ، گفت : دانشجویان به استکبار ستیزی و مبارزه با استعمار شهرت دارند و همواره حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و آرمانهای حضرت امام راحل (ره)بوده و هستند . فرماندار حاجی آباد با اشاره به برنامه های تهاجم فرهنگی دشمن افزود : دشمن روی شما دانشجویان و جوانان حساب باز کرده و سرمایه گذاریهای کلانی انجام داده تا شما را از انقلاب جدا کند باید کاری کنیدکه خواب شومشان هرگز تعبیر نشود . حمید جهانگیری با تاکید بر لزوم طرح مشکلات و بررسی و تحلیل علمی آنها در مراکز علمی و دانشگاهی ، اظهار داشت : مطالبات ارزشمندی مطرح شد و امیدواریم این نشست ها تداوم داشته باشد . شهرستان حاجی آباد شرایط ویژه و خاصی دارد . قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی ،موقعیت خاص جغرافیایی ، محرومیتها و محدودیتهاییکه وجود داشته ، می طلبد که مسئولین با بهره گیری از مشاوره های علمی و آکادمیک برنامه ریزیهای ویژه ای را تدارک ببینند . تا قبل از دولت فعلی در برخی از مناطق حاجی آباد بجز برق ، زیر ساختی وجود نداشت ، برای اولین بار 140 کیلومتر جاده آسفالته ایجاد شده و 100کیلومتر دیگر در دستور کار قرار دارد .تقریبا 600تا 700کیلومتر راه روستایی داریم که باید آسفالته شود.بحمدالله در این حوزه روند خوبی در پیش گرفته شده است . فرماندار حاجی آباد در ادامه اقدامات انجام شده درحوزه فرهنگی ، مقابله با آسیب های اجتماعی ، مدیریت شهری و توسعه زیرساختها را تشریح کرد و گفت : براساس شاخص های طراحی شده وزارت کشور ، با همکاری نیروهای انتظامی ، نظامی و امنیتی و همراهی مردم رتبه اول کشور را در حوزه مقابله با اعتیاد بدست آورده ایم . شاهد کاهش چشمگیر طلاق هستیم ، با وعده وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفری که به این شهرستان داشتند انشاالله تا دهه فجر سینمای حاجی آباد راه اندازی می شود ، توسعه راهها، افزایش ظرفیت سیلوها از 7هزار به 37هزار تن ، احداث بوستان و پارک بزرگ حاجی آباد ، نوسازی بافت فرسوده و ایجاد صنایع تکمیلی نشان دهنده عزم دولت با همراهی بخش خصوصی در توسعه این شهرستان است . به زودی کارخانه فرآوری سنگ آهن در تنگ زاغ و کارخانه فرآوری دولومیت در روستای سرچاهان احداث خواهد شد که اشتغال خوب و پایداری را ایجاد خواهد کرد. فرماندار حاجی آباد تصریح کرد: زمینه اشتغال خوبی در حوزه اشتغال ایجاد شده و برای حدود  1000 نفر اشتغال ایجاده شده اما فرهنگ کار نهادینه نشده است.فرماندار حاجی آباد در خصوص دغدغه دانشجویان از بازار گفت: تمام تلاش ستاد تنظیم بازار بر کنترل بازار و جلوگیری از سوءاستفاده کنندگان است اما مردم نیز باید همکاری نمایند.
حجت الاسلام ابراهیمی دادستان عمومی و انقلاب حاجی آباد با اشاره به ارزش علم آموزی گفت : علم فی ذاته ارزشمند و علم آموزی ذاتا ارزشمند است . شما دانشجویان همواره با موضوعات و مسایل با علم و منطق برخورد می کنید که این خود یک ویژگی است . آزاد اندیشی و آزادیخواهی از امتیازاتی است که دانشجو از آن بهره مند است فلذا دانشگاه باید مهد آموزش آزاد اندیشی باشد . ولی باید پذیرفت که انسانهایی می توانند آزاد اندیش و آزادیخواه باشند که  دارای حریت نفس بوده و آزادی باطن داشته باشد .  دادستان عمومی و انقلاب حاجی آباد با تاکید بر ضرورت مقابله با آسیب های اجتماعی افزود : متاسفانه این آسیب ها وجود دارد و نباید نسبت به آن بی تفاوت بود . پدیده اعتیاد یک دغدغه است چرا که 60درصد طلاقها ریشه در این پدیده دارد . مهمترین راهکار فرهنگسازی است و همه باید در این راستا کمک کنند تا شاهد کاهش آسیب ها باشیم .
ابراهیمی به رسالت اساتید دانش

گاه اشاره کرد و یاد آورشد : اساتید باید دانشجوی آزاد اندیش تربیت کنند . البته این اصل را نباید فراموش کرد که آزادی ولنگاری نیست و در هیچ جای دنیا چنین برداشتی از آن نمی شود .
ابراهیم دره شیری رئیس شورای اسلامی شهر حاجی آباد هم در این نشست با حمایت از مدیریت شهری و تشریح برنامه پیش روی شهرداری گفت : با حمایت استاندارهرمزگان، فرماندار حاجی آباد ، همراهی مدیران دستگاههای اجرایی  و مردم پروژه های خوبی را دردست اجرا داریم .کلیدخوردن ده پروژه در این شهرواقعا تحسین برانگیز است .
رئیس شورای اسلامی شهر حاجی آباد افزود : احداث ساختمان شهرداری ، پارک ارمغان دارایی ، آماده سازی محل دپوی زباله ، اجرای بلوار امام خمینی به عنوان طرحی مهم ، نوسازی بافت فرسوده روده گود کهنویه ، آسفالت معابر به ویژه در مجتمع مسکن مهر ، بازسازی قلعه ، طرح تفکیک و نوسازی ناوگان شهرداری از جمله این طرحهاست .
محمد حیدری نارمندی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آبادضمن قدردانی از حضور فرماندار و مسئولین در این نشست دانشجویی ، باتبریک روز دانشجو گفت : روز دانشجو یاد آور حق طلبی و حق خواهی دانشجویان و نماد دشمن ستیز دانشجوست .همواره در همه صحنه های انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد نقش آفرینی ممتاز دانشجویان هستیم .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد در خصوص این نشست افزود : برگزاری این نشست سرفصلی برای ارتباط و تعامل بهتر دانشگاه و مسئولین محسوب می شود و برنامه ریزی برای تداوم این نشست ها صورت گرفته است