محمد حیدری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمد حیدری نارمندی با توجه به فرارسیدن ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و با بیان اینکه دغدغه‌ اصلی و مهم دانشجویان انقلابی، چگونگی تداوم راه انقلاب اسلامی و بالندگی حرکت کشور به سمت ارزش‌های دینی و انسانی بود، اظهار کرد: «رسالت خطیر حفظ و صیانت از سنگرهای علمی و فکری جامعه توسط نسل انقلاب تداوم بخش تحقق اهداف و آرمان‌های بلند امام خمینی(ره) شد و دانشگاهیان در این زمینه تأثیرگذارترین قشر انقلابی بودند.»

حیدری افزود: «کشور ایران قبل از انقلاب کاملاً در سیطره غرب بود و مستشاران آمریکایی به مسئولان کشور اجازه استقلال در اداره امور جامعه نمی‌دادند و تمام اقدامات و عزل و نصب‌ها در کشور زیر نظر آنها صورت می‌گرفت اما با پیدایش انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی(ره) همه معادلات آنان را بر هم زد و مبانی فکری ایشان انقلابی را برای ملت‌های آزاده دنیا پدید آورد که نتایج ارزشمند آن را امروز شاهد هستیم.»

وی با توجه به نقش دانشجویان در پیروزی و تداوم انقلاب تصریح کرد: «نقش آفرینی دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور در دوران انقلاب و دفاع مقدس بی نظیر بود؛ حضور دانشجو و اقشار دانشگاهی در عرصه نبرد مستقیم با دشمن بعثی و نیز خلاقیت‌های آنان در مدیریت همه جانبه جنگ، تأثیر بسزایی در ناکارآمد ساختن ارتش تا دندان مسلح عراق و حامیان آن بر جای گذاشت.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد، خاطرنشان کرد: «در دهه فجر انقلاب اسلامی اتفاقات بسیار میمون و مبارکی رخ داد و هدایت گری‌های امام خمینی(ره) و حضور خودجوش مردمی و جوانان در حمایت و پشتبانی از انقلاب، توانست کاخ ستم شاهی را به لرزه درآورد و فروبریزد.»

این مسئول یادآور شد: «امروز نبرد فرهنگی، علمی و دانشگاهی و رسانه‌ای سازمان یافته از طرف دشمنان علیه انقلاب اسلامی طراحی و سازماندهی می‌شود که محیط‌های علمی و پژوهشی با به کارگیری اندیشه و توان خود باید برای مقابله شایسته علمی با آن آماده شوند.