چشم بيدار دانشجويان نگاه به انگشت اشاره ولايت است

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد حاجي آباد با اشاره به نقش شهداي دانشجو در پيروزي انقلاب گفت:امروز چشم بيدار دانشجويان نگاه به انگشت اشاره ولايت است.

دكتر محمد حيدري نارمندي در نشست صميمي روز دانشجو و مراسم تقدير از دانشجويان علمي، فرهنگي و بسيجي اين واحد دانشگاهي كه با حضور فرماندار، امام جمعه موقت، كاركنان و اعضاي شوراي تامين شهرستان برگزار شد، ضمن تبريك16آذرماه گراميداشت روز دانشجو گفت:در اين روز فداكاري ها و جانفشاني هاي مثال زدني از سوي دانشجوياني رقم خورد كه به نگاه و انگشت اشاره ولايت چشم دوخته بودند و راضي نبودند كشور و نظام مقدس جمهوري اسلامي تحت سيطره استعمار جهاني بيفتد.

وي با بيان اينكه روز دانشجو فرياد عدالت خواهي است افزود:دانشجوياني كه در اين روز به فيض شهادت نائل آمدند و با قطرات خونشان جرقه انقلاب را زدند موجب شدند انقلاب و اسلام بيمه شود و شهداي مدافعين حرم كه تعدادي زيادي از آنان امروز در كشور قشر دانشجويي است، همه ادامه دهنده راه شهداي دانشجويي در16آذر هستند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد حاجي آباد در ادامه ضمن قدرداني از نگاه ويژه دولت تدبير و اميد نسبت به دانشگاه آزاد اسلامي گفت:از بدو حضور دكتر ميرزاده رياست عالي دانشگاه آزاد اسلامي كشور شاهد رونق گرفتن و برگ زريني از دانشگاه هستيم و گامهاي بلند وتحول چشمگير در اين راستا صورت گرفته است.

وي به كاركرد دانشگاه آزاد اسلامي واحد حاجي آباد از گذشته تا كنون اشاره كرد و افزود:اين واحد دانشگاهي در سال1393با96دانشجو در دورشته تحصيلي كارداني فعاليت خودش را آغاز كرد و اكنون شاهد جذب بيش از35رشته،14كارمند،10عضو هيئت علمي تمام وقت، يك نفر نيمه وقت با بيش ازهزار دانشجو،30هكتار زمين كشاورزي و1500اصل نخل پيارم هستيم.

وي ضمن قدرداني از خدمات فرماندار شهرستان اظهار داشت:بحمدلله مجوز طرح آبياري قطره اي مزرعه علمي-تحقيقاتي پيارم كه دانشگاه را به خودكفايي كامل خواهد رساند گرفته شده است.

فرماندار حاجي آباد :

حميد جهانگيري كوهشاهي در جلسه تقدير از دانشجويان ممتاز علمي،فرهنگي و بسيجي واحد دانشگاه آزاد اسلامي حاجي آباد اظهار داشت:بي شك دانشجويان روشنفكران جامعه هستند و از آنان انتظار مي رود در همه زمينه ها در كنار يادگيري و پژوهش و مطالعات علمي در زمينه هاي اقتصادي، عمراني، سياسي و فرهنگي ياريگر دولت تدبير و اميد باشند.

وي در اين جلسه ضمن تبريك اين روز خدمت دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه ازاد اسلامي حاجي آباد،وظائف دانشجويان را بسيار خطير و سنگين خواند و16آذرماه را روز سرنوشت ساز در تاريخ انقلاب ياد كرد و افزود:امروز اگر نظام مقدس جمهوري اسلامي در دنيا حرف براي گفتن دارد و در مقابل زورگويان و قدرت طلبان عالم قد علم كرده و توانسته قله هاي پيروزي و عدالت طلبي را فتح كند مرهون شهيداني است كه جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند تا اين انقلاب كه دنباله رو قيام سيدالشهدا(ع)است بتواند مسير سعادت و خوشبختي انسانهاي آزاده را فراهم كند و به ساحل نجات برساند.

وي فرماندار حاجي آباد ضمن قدرداني از خدمات دكتر ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و نگاه ويژه نسبت به دانشجويان مناطق محروم گفت:سير تحول چشمگير و رونق دانشگاه با نگاه دلسوزانه رياست عالي دانشگاه آزاد اسلامي مثال زدني است.