مشاور امور خانواده در صدا و سیما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی آباد گفت: با مقدس خواندن پیوند زناشویی، بر تقویت مهر و محبت در خانواده تأکید و توجه بر ارزش های اسلام را ضامن بقای بنیان خانواده ذکر کرد.

به گزارش روابط عمومی حجت الاسلام والمسلمین حسین دهنوی با بیان اینکه بسیاری از مشکلاتی که در خانواده بروز می کند جزئی و قابل حل است، افزود: همسران باید برای یکدیگر وقت گذاشته و به صحبت های یکدیگر گوش دهند که در این صورت مشکلات جزئی حل شده؛ در غیر اینصورت مشکلات بزرگ تر و حل آن سخت تر می شود.
مشاور امور خانواده ، داشتن زندگی سرشار از عشق و محبت را لازمه دوام بنیان خانواده و نقش همسران در این جهت را ابراز محبت و علاقه به همسر از سوی زوج و حفظ اقتدار همسر از سوی زوجه بیان کرد .
حجت الاسلام والمسلمین دهنوی راهکارهای ایجاد روابط سالم بین زن و شوهر و تقویت بنیان خانواده را با رجوع به احادیث و روایات معتبر نقل و بر تأسی از آموزه های اسلام و سیره بزرگان دین تأکید کرد.
وی با بیان اینکه خانواده پیچیده ترین سیستم تربیتی در جامعه است و اساس زندگی افراد در این جامعه کوچک رقم می خورد، گفت: باید بدانیم چه باعث می شود که بعضی از افراد خانواده در معرض مشکلات متعدد قرار می گیرند و در آینده به عنوان بزهکار در جامعه نمود پیدا می کنند .
وی اولین آفت این مشکلات را در زندگی مشترک دانست و گفت: مهم ترین آفت از زندگی مشترک شروع می شود و این به دلیل ازدواج های غلط و غیر اساسی در جامعه است که متاسفانه این گونه چالش ها در خانواده های دنیای امروز رواج یافته است.
دهنوی در ادامه افزود: مردان بنا به خصلت ذاتی خود اقتدارگرا هستند و به نقش حمایتی و تکیه‌گاه بودن خود برای خانواده بیش از هر موضوعی اهمیت می‌دهند و لازم است زنان با شناخت این ویژگی همواره برای تصدیق و تأیید رفتار صحیح و مناسب همسرانشان کوشش کنند.
وی یادآور شد: زوجین باید با شناخت خصوصیات ذاتی همسرانشان، محبت و مودت خود را در عمل هم اثبات کرده، نیازهای روحی یکدیگر را پاسخ دهند و به ایجاد آرامش در زندگی مشترک خود کمک کنند.
حجت الاسلام و المسلمین دهنوی اشاره ای به تحکیم بنیان خانواده ها داشتند و افزودند: ایمان، عشق و محبت ، شناخت نقش ها و وظایف ، تفاهم ، عدالت و اخلاق نیکو، مدیریت صحیح و رعایت اداب و احترام، اعتماد و نیز و وفاداری اعضای خانواده است .
حجت الاسلام و المسلمین دهنوی مهمترین وظایف متقابل همسرداری را مهرورزی نام برد و افزود: اساسا کانون خانواده ها بر اساس مهرورزی با قلب، زبان و عمل شکل می گیرد چنان که بنیان خانواده ها بر اساس عشق ورزیست بقا و ماندگاری آن نیز مرهون استمرارآن است.
دکتر دهنوی در ادامه به مسائل ازدواج جوانان و انتخاب همسر اشاره ای داشتند و افزودند: یکی از مسائل مهم و اساسی قبل از ازدواج در نظر گرفتن معیارهایی برای برای انتخاب همسر است .
دهنوی خطاب به جوانان بیشترین مشکلات در زندگی مشترک را انتخاب نادرست همسر دانستند و افزودند: توجه به معیارهای مهم قبل از ازدواج از قبیل : تناسب خانواده ها ، مسائل مالی و اقتصادی، سطح تحصیلات، تناسب سنی را از نکات بسیار مهم نام بردند.
در پایان حاضرین در جلسه سوالاتی را مطرح و پاسخ های آنان توسط کارشناس محترم به آنان ارائه گردید .

مشاور امور خانواده ، داشتن زندگی سرشار از عشق و محبت را لازمه دوام بنیان خانواده و نقش همسران در این جهت را ابراز محبت و علاقه به همسر از سوی زوج و حفظ اقتدار همسر از سوی زوجه بیان کرد.
وی با بیان اینکه خانواده پیچیده ترین سیستم تربیتی در جامعه است و اساس زندگی افراد در این جامعه کوچک رقم می خورد، گفت: باید بدانیم چه باعث می شود که بعضی از افراد خانواده در معرض مشکلات متعدد قرار می گیرند و در آینده به عنوان بزهکار در جامعه نمود پیدا می کنند.