در پی خلق حماسه با شکوه و تاریخی ملت ایران در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات خبرگان رهبری و حضور گسترده مردم بويژه اساتيد،دانشجويان و نخبگان علمي در پای صندوقهای رأی، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي حاجي آباد از حضور حماسی مردم انتخابات هفتم اسفندماه تقدیرکرد .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي حاجي آباد، متن این پیام مشترک بدین شرح است:

حضور حماسی و پرشور فردفرد شما در انتخابات 7 اسفندماه 1394 تصویری پر امید و مصمم از ایران اسلامی را در معرض ديد دنيا قرار گرفت و به حق آشکارترین تجلی بصیرت سیاسی و مردم سالاری دینی در نظام مقدس جهموری اسلامی ایران به نمايش در آمد .

تردیدي نيست كه شما مردم شریف و شهیدپرور حاجي آباد همگام با سراسرايران اسلامي پیروز حقیقی انتخابات 7 اسفند بوده اید که با اتکال برالطاف خداوند سبحان و با هدایتهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)توانستید برگ زرینی دیگر بر شعور سیاسی و انقلابی خود افزوده و ضمن تجدید میثاق با ولایت، چهره مصمم و پرنشاط و چشم اندازی سرشار از امید و ایمان از کشور عزیزمان را برای عدالتخواهان در گستره گیتی به نمایش بگذارید.

اينجانب ضمن قدرداني از  ملت بزرگ ايران،مردم هميشه در صحنه استان هرمزگان و مردم شريف حاجي آباد بويژه جامعه علمي كشور به جهت حضور حماسي در انتخابات هفتم اسفندماه94 توفيق روزافزون انقلاب اسلامي و همه خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوري اسلامي از درگاه ايزد منان خواستارم.

محمد حيدري نارمندي
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي حاجي آباد