به گزارش روابط عمومي واحد دانشگاه آزاد اسلامي حاجي ‌آباد، حجت‌الاسلام روح‌الله مختاری بعد از ظهر امروز در دیدار با رئیس، معاونین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد ضمن تبریک سال جدید و نام‌گذاری سال به‌عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از مقام معظم رهبری، اظهار داشت : آن چیزی که باید قبل از ورود به عرصه عمل مورد توجه همگان قرار گیرد بحث باور به این نکته است که تنها نسخه‌ای که می‌تواند کشور را از تحریم نجات دهد تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی با بیان اینکه همه آحاد جامعه بویژه مسئولان نظام، امروز به این نتیجه رسیدند که نجات کشور از حوزه اقتصاد مقاومتی حل می‌شود، افزود: بعضی‌ها بر این باور بودند که ارتباط برقرارکردن با آمریکا و حل پرونده هسته‌ای در مجامع بین‌المللی حلال مشکلات کشور است و امروز برهمگان ثابت شد که تنها راه برون‌رفت از بحران اقتصادی، تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی و توسعه تولیدات داخلی است.

امام‌ جمعه حاجی‌آباد با تاکید بر این موضوع که دشمنان در مسئله هسته‌ای هیچ‌گاه حاضر به امتیاز دادن به ملت ایران نیستند، گفت: آمریکاییها وقتی در مسئله هسته‌ای توافق کردند، پشت سر این موضوع قانون اخذ روادید را برای سرمایه‌گذاران تصویب کردند یعنی سفر به ایران از نگاه وزارت خارجه آمریکا قرار گرفتن در لیست سیاهی است که آنان طراحی کردند و با این روند یقینا هیچ سرمایه‌گذاری حاضر به مبادلات تجارت با ایران نخواهد بود.

مختاری، دست برداشتن از انقلاب و اسلام و تعطیلی تاسیسات و صنعت موشکی را از عمده اهداف آمریکاییها خواند و ادامه داد: هدف دشمن از توافق هسته‌ای، نفوذ فرهنگی و براندازی نظام بود و بحمدلله ملت ایران هیچ‌گاه تسلیم شیطنت‌های دشمنان قرار نخواهند گرفت و هوشمندانه و با لبیک به ندای مقام
معظم رهبری در جهت پیشرفت و توسعه کشور قدم خواهند برداشت.

وی در ادامه با قدردانی از خدمات ارزشمند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد در حوزه‌های مختلف، به نقش اثرگذار دانشگاه در تحقق پیام سال اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی و مصرف کالاهای داخلی نیاز به فرهنگ‌سازی دارد که دانشجویان دانشگاه می‌توانند برای شروع و تحقق این امر از خانواده‌های خودشان این مسئله را دنبال کند.

امام‌ جمعه حاجی‌آباد این شهرستان را قطب کشاورزی استان برشمرد و افزود : دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ایجاد رشته کشاورزی می‌تواند عامل مهمی در تقویت رشد بهره‌وری کشاورزی داشته باشد و باید یک همدلی در بین دانشگاه و کشاورزان ایجاد شود و امسال بهترین فرصت برای دانشگاه است که بتواند با تحقق اقتصاد مقاومتی بر تقویت جایگاه خود بی‌فزاید.

وی، طراحی جایگزینی کشت ذرت با محصول کنجد به دلیل صرفه‌جویی در مصرف بهینه آب را از برنامه‌های این شهرستان عنوان کرد و عنوان کرد: دانشجویان رشته کشاورزی در این زمینه با برنامه‌ریزی مدون و دلسوزانه با جهاد کشاورزی شهرستان همکاری خواهند کرد تا ان‌شاالله در آینده شاهد رشد بهره‌وری بیشتر، رونق محصولات کشاورزی، تولیدات داخلی و رشد اقتصادی در کشور باشیم.

همچنین در ابتدای این دیدار نیز رئیس دانشگاه آزاد اسلامی حاجی‌آباد ضمن قدردانی از حمایت‌ها و راهنمایی‌های بی‌دریغ امام‌جمعه شهرستان به ارائه گزارشی در خصوص عملکرد این واحد در سال گذشته پرداخت.

وی خرید تجهیزات آزمایشگاهی با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال از فعالیت‌های این واحد دانشگاهی بر شمرد و افزود: رتبه‌های کشوری در حوزه قرآنی، ورزشی، راه‌اندازی مرکز علوم تحقیقاتی پیارم و چاپ 9 مقاله ISI از دیگر خدمات این واحد دانشگاهی در سال گذشته بود.