قابل توجه دانشجویان رشته حسابداری:

1)     رعایت پیش نیازی و هم نیازی دروس به عهده دانشجو می باشد لذا به سایت www. iauha.ac.ir  و قسمت گروه حسابداری مراجعه نموده و چارت درسی مقطع خود را دریافت نمایید و مطابق چارت انتخاب واحد نمایید.

2)     سعی گردد مطابق با ترم بندی گروه واحدهای درسی اخذ گردد که در کلاس یا ساعات امتحانی تداخل بوجود نیاید.

3)     در صورتی که در ترمی بعضی از دروس ترم بندی گروه را پاس نموده اید مطابق چارت با رعایت پیش نیازی و هم نیازی و بدون تداخل کلاسی دروس ممکن اخذ گردد.

4)     در صورت عدم رعایت پیش نیازی و هم نیازی دروس رعایت نشده توسط گروه حذف می گردد و مسولیت آن به عهده دانشجو می باشد.

5)     در صورت داشتن هرگونه سوال در ساعات اداری روزهای یکشنبه الی چهارشنبه به طبقه چهارم دفتر گروه حسابداری مراجعه نمایید.

با تشکر

گروه حسابداری