نشست هم‌اندیشی استادان و فعالان رسانه‌ای کشور یونان با حضور  رییس، معاون، اعضای هیات علمی و استادان دانشکده ارتباطات و رسانه  واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران مرکزی،در نشست هم‌اندیشی استادان، فعالان رسانه‌ای و روزنامه‌نگاران که با حضور فعالان رسانه ای و روزنامه نگاران برجسته برجسته کشور یونان و  رییس، معاون، اعضای هیات علمی و استادان دانشکده ارتباطات و رسانه  واحد تهران مرکزی برگزار شد ، طرفین به تبادل نظر پیرامون وضعیت رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران و یونان پرداختند و مباحثی همچون وضعیت اقتصادی رسانه‌های دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت که استادان و روزنامه‌نگاران یونانی مشکلات اقتصادی را یکی از چالش‌های پیش روی رسانه‌های کشورشان عنوان کردند که به واسطه آن بسیاری از رسانه‌ها تعطیل و کارکنان آنان بیکار شدند.

از دیگر موضو عات مطرح شده در این نشست می توان به :تعیین سیاستگذاری و خط مشی رسانه‌ها، آزادی بیان و شبکه‌های مجازی و اجتماعی ، ضرورت تبادل اطلاعات در حوزه ارتباطات و رسانه و... اشاره کرد.

گفتنی است، دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه واحد تهران مرکزی  در کنار توسعه مباحث آموزشی و علمی، رایزنی و تبادل اطلاعات با سایر دانشگاه‌های داخلی و خارجی و نخبگان علمی و رسانه‌ای را در دستور کار خود قرار داد