مصاحبه علمي و عملي مدرسان حق التدريس
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي حاجي آباد از مصاحبه علمي وعملي مدرسان حق التدريساين واحد دانشگاهي خبر داد.بي شك كيفيت آموزشي در دانشگاهها در امر خلاقيت ها، ابتكار و نوآوري  و دربازدهي و كيفيت دانشگاه نقش بسزايي دارد و همچنين رشد علمي دانشجويان تا حد زيادي به فعاليتهاي علمي اساتيد و كيفيت تدريس آنان بستگي دارد.

دكتر محمد حيدري نارمندي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري آنا در حاجي آباد ازمصاحبه علمي اساتيد حق التدريس خبر داد و اظهار داشت: با توجه به جايگاه و نقش اساتيد در رشد و تعالي و اثربخشي دانشجويان و نياز به ضابطه مند ساختن
دانشگاه، فرايند شناسائي و گزينش اساتيد و به منظور تقويت و كيفيت بخشي و سنجش و ارزيابي علمي و پژوهشي، و همچنين* با توجه به تاكيد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در راستاي اهميت كيفيت سازي آموزش* در دانشگاه ها، در اين راستا از
اساتيد حق التدريس مصاحبه علمي و عملي به عمل آورده شد.

.

حيدري يادآور شد:فرايند رابطه تدريس و كيفيت آموزش بايد در دانشگاهها توسعه يابد زيرا بر كيفيت تدريس اساتيد و دانش دانشجويان  و افزايش بهره وري و توان علمي دانشجويان اثر گذار خواهد بود.

وي هدف از برگزاري اين مصاحبه مدرسان حق التدريس را بهره وري بيشتر از اساتيد كارآمد و سنجش و ارزيابي و شناسائي توان علمي و پژوهشي و ارتقاء كيفيت آموزشي دانشگاه عنوان كرد.

به گزارش آنا،برگزاري اين مصاحبه با حضور مسوول گزينش دانشگاه آزاد اسلامي استان هرمزگان و نماينده دفتر نهاد رهبري در دانشگاه و رئيس جذب هيات علمي استان  در واحد داشنگاه آزاد اسلامي حاجي آباد برگزار شد.