رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی‌آباد گفت: مدیون فداکاری‌ها و جانفشانی‌های شهدا هستیم و برگزاری یادواره شهدا ادای دین به ساحت مقدس این عزیزان است.

محمد حیدری نارمندی در حاشیه مراسم یادواره شهدای دفاع مقدس حاجی‌آباد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در این شهرستان با تبریک سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار کرد: شهدا رفتند و به وظیفه خود عمل کردند و اکنون ما باید به وظایف خود نسبت به شهدا عمل کنیم، چراکه این انتظاری است که شهدا از ما دارند.

وی اضافه کرد: موظفیم یاد و نام شهدای عزیز را زنده نگه داریم و امروز باید مردم و مسئولان به آرمان‌های امام و شهدا بیش از گذشته احترام بگذارند تا این رفتار پسندیده در اذهان نسل‌های آینده تداعی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجی‌آباد با اشاره به فداکاری و جانبازی‌ ایثارگران و شهدا بیان کرد: همه ما مدیون فداکاری‌ها و جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران هستیم و برگزاری این یادواره در حقیقت ادای دین به ساحت مقدس شهداست.

حیدری نارمندی با قدردانی از همراهی دستگاه‌های اجرایی و ستاد برگزاری یادواره شهدا تشریح کرد: همراهی و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی به خصوص ستاد برگزاری یادواره شهدای دفاع مقدس وجود داشت که به برکت خون شهدا توانستیم این مراسم به یاد ماندنی را با شکوه خاصی برگزار کنیم.